Северна Корея изстреля балистична ракета в понеделник, каза армията на Сеул, докато

...
Северна Корея изстреля балистична ракета в понеделник, каза армията на Сеул, докато
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля балистична ракета, докато висш дипломат на САЩ посещава Сеул

Северна Корея изстреля балистична ракета в понеделник, сподели армията на Сеул, до момента в който държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен посети Южна Корея, с цел да се срещне с висши чиновници и да участва на среща на върха за демокрацията.

Блинкен е в Сеул за третата среща на върха за народна власт, самодейност на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, която Югът е хазаин тази седмица, и е подготвен да се срещне с корейския си сътрудник в коридорите за диалози.

Ключови съдружници в региона на сигурността Вашингтон и Сеул приключиха едно от огромните си годишни взаимни военни учения предходната седмица, което провокира гневни реплики и учения от нуклеарно въоръжен Пхенян.

„ Северна Корея изстреля неуточнена балистична ракета към Източно море, “ Обединените началник-щабове споделиха, имайки поради водното тяло, известно още като Японско море.

Япония също удостовери изстрелването, като японската брегова защита сподели, че обектите наподобява към този момент са паднали.

Изстрелването идва преди малко дни след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР